Categories
Mijn Wereld

Feit na feit ontkracht

Feiten zijn mietjes!
Indien dit voor iemand niet duidelijk is, laat me dan enkele voorbeeldjes geven:

Plat!
De wereld is plat; een door iedereen aanvaard feit (voor Columbus dit feit op een brutale wijze ontkrachte waarna de helft van de wereld hem verachtte)

Ik ben van mening dat het ontkrachten van algemeen aangenomen feiten een ontzettend boeiende bezigheid is. Hier zijn enkele interessante gevallen:

Mijn neus
Je neus “ophalen” [ne keer goe optrekken] is ongezond. Je snot komt dan op plaatsen terecht waar het niet hoort.

Ik ben nu reeds 20 lentes oud en kan eerlijk en trots zeggen dat ik nog nooit succesvol mijn neus gesnoten heb; ik kan het nu eenmaal niet. En gelukkig! Recent onderzoek heeft uitgewezen dat je beter optrekt dan snuit!

Mijn GSM vliegt
Uiteraard is het gebruik van de GSM in een vliegtuig levensgevaarlijk! Iedereen weet dat GSM straling geavanceerde instrumenten totaal in de war brengt, en dan denken we nog niet eens aan de dodelijke straling die door het hoofd van de passagiers gaat!

Alweer: Recent onderzoek heeft uitgewezen dat ook dit een mythe is. De straling beïnvloed de boordapparatuur niet. Desalniettemin blijft het gebruik van je GSM in een vliegtuig verboden [en in vele gevallen onmogelijk door de afstand tussen de zendmast en je GSM] om het comfort van de medereizigers te vrijwaren van irritante beltonen.

3 replies on “Feit na feit ontkracht”

vanwaar haal jij al die weetjes?

oja, ben ik de enige hier naast jij?

(kheb tijd teveel 🙂 )

kheb ier just nen mega mooien post gemaakt en nu vind ik hem niemeer. ksnap niets van webblogs, my spaces of profielen.

oja, waar haal jij die weetjes vandaan? en ben ik de enigste hier naast jij?

(kheb tijd teveel, voordeel van 16 te zijn.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *