Categories
Uncategorized

Route to Destiny 4

Dat ik development van RtD4 gestaakt heb, is al langer bekend; maar gisteren kon ik het niet laten dit oude project nog eens boven te halen. Na een paar uurtjes profilen, heb ik eindelijk de memory leak gevonden die verantwoordelijk is voor het crashen van de server.

Met andere woorden: ik heb eindelijk een stabiele versie van het A.I. script 😀

Maar temper je hoop: ik ben nog steeds niet van plan meteen terug in dit project te stappen. Dolumar heeft momenteel absolute voorrang en daarnaast staan nog wat andere projecten in de stijgers. RtD4 was een mooie testcase, maar zal voorlopig niet meer dan dat zijn.

Een relatief speelbare versie van RtD4 kan je hier vinden. (mogelijk niet constant online).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *